donderdag 26 mei 2011

Kaart in PIP Stijl

Vorige week dit kaartje gemaakt in pip stijl.
De plaatjes lagen al lange tijd te wachten de ideetjes waren er ook al wel maar de tijd ontbrak een beetje.
Maar eindelijk is het er van gekomen mijn 1e kaartje in pip stijl.
Er zullen er nog wel een aantal volgen.

Ben benieuwd wat jullie er van vinden?Verder heb ik enorme problemen om op mijn blog te komen en om zelf een nieuwe post te maken op mijn blog met een nieuwe creatie. Hopelijk lost blogger dit snel op want dit is niks zo hebben jullie er ook nog steeds last van?

10 opmerkingen:

little sweet things zei

Helemaal mijn smaak! ben gek op pip.
Ik heb dit papier ook bij onze hobbywinkel zien liggen en als ik er vandaag nog aan toe kom denk ik dat het bij mij ook in mijn winkelmandje valt.
Het enige wat bij mij hielp tegen blog problemen was mozilla firefox installeren maar nu zien mijn letters er in ene heel raar uit.

Groetjes, Sas

Floortje zei

Wat een snoezig kaartje! Echt Pip inderdaad, ik heb een handdoek in die kleurcombi en die is zo leuk, dat ik er mee ben gaan haken.... Je hebt sowieso weer erg veel moois en lekkers gemaakt! Ik heb gisteren ook even problemen met reacties plaatsen gehad, maar nu gaat het weer goed, geen idee waarom. Hoop dat het snel weer over is. X Floortje

Hanny zei

Wat een leuk pip kaartje Wendy. Ik kon geen berichtjes plaatsen bij andere blogers en mijn potlootje onder bij mijn post is weg.Maar ik geloof dat ik nu weer een berichtje kan plaatsen.Als je het kan lezen is dat zo hi hi hi.

Groetjes Hanny.

Sandra1968 zei

Ik vind je kaart heel erg mooi!

Brenda zei

Heel mooi kaartje!! ben ook PIP-fan;)

Marlies zei

Wat een prachtig kaart heb je gemaakt! Super mooie kleur combi!
groetjes, Marlies

dithny zei

ohhhh wat een leuke kaart, helemaal in pip stijl. Erg leuk gemaakt.

Annelies zei

super lief kaartje!! Goed gelukt hoor!!

Lenet zei

Wauw ! Ik vind het helemaal prachtig!!

Margot zei

superkaartje! leuk dat je ook bij holy stitch was, wij waren vrij vroeg en om 13:00 weer weg. leuk die zpagetti cel hè? daar komen ook de stofjes vandaan die ik gekocht heb, veel haakplezier!