dinsdag 15 februari 2011

Weekendje Egmond aan Zee

Vrijdag 11 Februari:

Wim en ik zijn afgelopen weekend een weekendje weg geweest naar Egmond aan Zee.
De vrijdag's zijn we eerst naar Den Helder gereden.
Daar hebben we heerlijk geluncht bij stadscafe effe.
Daarna is Wim de stad even in geweest en had ik een uurtje om te gaan shoppen bij Simpel Scrappen.
En dat is gelukt ze hebben daar altijd prachtige spullen en voor ieder wat wils en zo veel verschillende merken, maar ook veel verschillende stijlen.
Ik moet zeggen dat shoppen mij gemakkelijker af gaat nu ik voor een bepaalde stijl ga op het moment, dat maakt kiezen een stuk gemakkelijker.
Daarna zijn we nog even bij de V&D even wat wezen drinken en nog even verder wezen shoppen intussen begon het te regenen dus terug naar de auto en op naar Egmond aan Zee.

Mijn aankopen:De spullen naar het huisje brengen.
Je kan er met de auto niet komen je moet een bult over en dan naar beneden in de kuil lag ons huisje.
Dus met de bagagekar de spullen naar het huisje brengen.Zaterdag 12 Februari:

Toen het 's middags wat droger werd even naar het strand geweest.
En in het dorpje gewinkeld.
Het was vandaag een erg regenachtige dag.
Ik heb 2 hartjes lantaarntjes gekocht voor in de zomer buiten te hangen in de tuin.
En 2 kettingen tja de 2e was 1 euro dan koop je er natuurlijk niet 1 maar 2!
Wim had ook wat gevonden scheerschuim en scheermesjes van wilkeson waarvan je het aankoopbedrag weer volledig retour kan krijgen.
We zijn ook nog even naar het strand geweest.
Daarna hebben we nog wat boodschappen gehaald en terug in het huisje lekker aan de thee weer even opwarmen.
's avonds zijn we uit eten geweest naar de pizzeria het was heerlijk.
We hadden geluk er was nog plaats en na ons moest iedereen die kwam of een hele poos wachten of later terug komen.Zondag 13 Februari:

Even wat foto's gemaakt van het huisje van de binnenkant.Ik heb een enorme haas ons huisje voorbij zien hippen maar helaas geen foto gemaakt was een beetje overdonderd hij was zo groot. 's avonds hipte hij weer langs maar toen was het jammer genoeg te donker voor een foto.
Verder aan de freubel geweest.

Foto's gemaakt van de duinenEn 's middags om half 3 hadden we een dutch high tea van pickwick (zegeltjes gespaard voor de 2e persoon gratis). Het was erg gezellig en heel erg lekker en het hele restaurant zat vol met high tea's leuk om te zien.Rond een uur of 5 zijn we een strandwandeling gaan maken het was vandaag een mooie dag en dat was te merken het was erg druk op het strand.We zaten zo vol van de high tea dat we s'avonds het warm eten maar hebben over geslagen en een cup a soupje hebben gehad met een stukje brood. En dan gaan we zitten voor boer zoekt vrouw zoals volgens mij vele in nerderland en op het park.

Maandag 14 Februari:

En dan is het al weer maandag en is het leuke weekend weer voorbij.
Inpakken, huisje schoonmaken, en de boel in de stromende regen naar de auto brengen.Toen zijn we eerst maar even in het dorp koffie/thee gaan drinken om weer even op te warmen en op te drogen.Daarna naar Castricum gereden en daar aan het strand in een strandtent heerlijk geluncht inmiddels klaart het weer op en word het langzamerhand weer droog.
Na de lunch naar Egmond aan de hoef gereden even bij een kringloopwinkel gesneupt. Toen naar Schagen gereden waar we hebben gewinkeld en bij een bakker thee hebben gedronken.
Nog bij een andere kringloopwinkel gesneupt.

Toen zijn we naar Anna Paulowna gereden om nog naar een erg leuke bloemen winkel te gaan waar ik al veel over gelezen had en verschillende foto's van voorbij had zien komen op verschillende blogs.
En waar ik intussen erg benieuwd naar was geworden.
Het was zeker de moeite waard het was groter dan dat ik dacht en wat een mooie spullen en wat een keus en zo veel verschillende kleuren.
Ik mocht als verrassing van Wim er mijn valentijnskadootje uitzoeken.
Dat was niet moelijk met al die mooie spullen die ze daar hadden.

Bloembinderij Ma-d'r-Liefjes:8 opmerkingen:

little sweet things zei

Ha wat leuk jullie hebben de hele noord hollandse kuststrook gezien. Wij wonen ongeveer 20 minuten vanaf Egmond en je foto's zijn voor mij heel herkenbaar, Simpel scrappen is voor mij ook altijd een feest om heen te gaan en aan een uurtje heb ik meestal niet genoeg hoor. Ik zie dat je ook met het boek van Eline's huis bezig bent...wat staan er leuke dingen in he!
Alleen jammer dat het weer niet mee werkte.
Groetjes, Sas

Cora Hoekstra zei

Wendy, wat ziet het er heerlijk uit allemaal, zelfs als het weer niet meezit. Het lijkt me echt een verwenweekend.

Martha zei

Wat heerlijk zo'n weekendje weg!! Leuke foto's!

Floortje zei

Meid, wat een gezellig verslag...ik had wel meegewild! Het ziet er allemaal even mooi, gezellig en lekker uit! Bij Ma'dr'liefjes zie ik stoffen hartjes (wit) hangen die wel wat lijken op die ik van jou gekocht heb! Ben er nog iedere dag blij mee, hij heeft een ereplekje in de keuken! Super dat je zo heerlijk genoten hebt van je mini-vakantie, daar kun je nog tijden op teren. X Floortje

Sandra1968 zei

Wat een mooie aankopen heb je gedaan en je foto's (en verhaal) zijn erg leuk.
Een paar jaar geleden hebben wij op dezelfde "camping" gezeten ;-)

Twa zei

Hey Wendy!
Ik vond het hartstikke leuk om je in het echt te ontmoeten!
En wat leuk dat je even een stukje over de winkel op je blog hebt gezet. Jullie hebben een lekker weekend gehad zo te zien, even lekker bij getankt. Ik heb ook even in je webwinkeltje gesnuffelt, daar staan ook hele leuke dingen in.
Groetjes Antoinette

loes de groot zei

dat ziet er heerlijk uit allemaal
en super dat je zo genoten hebt!
by the way, je rozen kaartje vind ik ook helmaal gaaf!

Lenet zei

Zo te zien een zeer geslaagd weekendje