zaterdag 1 januari 2011

Happy New Year


Ik wil iedereen een heel gelukkig,gezond,liefdevol en creatief nieuwjaar wensen.


En dan nog de laatste collages voor mijn december daily.

Collage Donderdag 30 December:

Vandaag naar Surhuisterveen geweest daar hebben we tussen de middag kibbeling gegeten toen nog even gewinkeld maar we hadden het gauw bekeken.
In Drogeham bij mijn schoonouders even een kopje thee gedronken en daarna zijn we nog even naar Bergum gereden om bij de Trekpleister te kijken voor iets wat mijn vader graag wou hebben. Maar wat ze bij ons niet meer hadden maar helaas hier was het ook uitverkocht. Bij de oliebollenkraam nog 2 berlinerbollen gehaald en 4 gewone oliebollen. Verder is het vandaag flink aan het dooien geslagen en eindigde de middag met regen wat het 's avonds ook bleef doen. We hebben de boodschappen in huis gehaald voor oud en nieuw en de rest van het weekend, ik heb bij de drogist het schattige rendiertje op de kop getikt voor de helft van de prijs.
Ik heb een heerlijk 4 groenten stamppot gegeten en Wim lekkere broodjes shoarma.Collage Vrijdag oud en nieuw:

De laatste boodschappen die gisteren op waren zijn nog gauw gehaald.
Bij de bakker suikerbrood gehaald en oliebollen gewone en met krenten/rozijnen.
Verder even de stad in geweest ik moest nog wat cardstock halen voor mijn December Daily bij de plaatselijke hobbywinkel.
Het is traditie dat we op oudjaarsdag 's middags even op de thee gaan bij mijn schoonouders om oliebollen te eten.
We hebben 's avonds tomaten/groente soep gegeten.
Het oudejaar hebben we gezellig uitgezeten bij mijn ouders mijn broer was er ook.
We hebben ik hou van holland gekeken. En dan is het al weer 12 uur en begint het nieuwe jaar.Wat was het leuk om mee te doen op het forum deze maand aan de december daily.
Je maakt elke dag foto's in deze maand en verwerkt dit in een leuke album. Ik heb geleerd hoe ik collages moet maken, een beetje hoe mijn nieuwe camera werkt. En je maakt eens foto's van de gewone dagelijkse dingen wat je meestal niet doet meestal maak je foto's van uitjes enz. Er word nog druk gewerkt aan mijn album.
En als je dan terug kijkt op alle fotocollages van elke dag die ik gemaakt heb wat gebeurd en dan toch veel in de maand december leuk om op terug te kijken.
Ik vond het erg leuk en een hele uitdaging om elke dag leuke foto's te maken

3 opmerkingen:

Monique zei

Voor jullie ook een heel gezond en gelukkig 2011

Astrid zei

Happy Newyear!
En wat een mooi document is je DD geworden!

Dora zei

Ik wens jullie een goed, gezond en gelukkig nieuw jaar!