maandag 9 november 2009

Vintage Taartpunt

Toen ik een hele tijd terug op de blog van Jeanet aan het sneupen was kwam ik daar een ontzettende leuke taartpunt tegen. Ze heeft van deze taartpunt een workshop gemaakt en daar zijn we op een scrapmiddag ( een hele tijd geleden al weer) met vriendinnen mee aan de slag gegaan we vonden allemaal de taartpunt van Jeanet zo mooi dat we hem ook bijna precies hetzelfde hebben gemaakt. Het is een leuk doosje geworden om een kadootje in weg te geven b.v. geld, een kadobon, chocolaatjes enz. En zeg nou zelf dit geeft toch veel leuker weg dan een gewone doos bonbons of een envelop met geld of een kadobon?


5 opmerkingen:

Lenet zei

prachtig taartpuntje geworden. Inderdaad veel leuker weggeven dan zo'n saaie doos bonbons

Dora zei

WOWIE echt prachtig!!!

Martha zei

Ziet er erg mooi uit en leuk om weg te geven, maar ook leuk om zelf te houden :)

Floortje zei

Heel mooi geworden! Een kado op zich enne...hij staat ook mooi op dat gave buikkastje dat je opgeknapt hebt! Gaaf ziet die eruit zeg.
Groetjes, Floortje

Heleen zei

Hoi Wendy,
Bedankt voor je leuke comment op mijn blog. Je vroeg naar het patroontje van het boompje.. Nou dat is echt heel gemakkelijk. het is gewoon een lange driehoek met een klein stammetje eraan. Het leuke effect zit hem in het, van tevoren, aan elkaar naaien van de verschullende repen stof.

groetjes Heleen