maandag 9 maart 2009

Scrapweekend Dag 1

Samen met Frida en Miranda een scrapweekendje weg geweest naar Egmond aan zee.
Dag 1:
Vrijdag zijn we eerst naar Den Helder gereden en daar hebben we geshopt bij simpelscrappen we waren er om 11.30 eerst geshopt tot 12.30 toen gaan lunchen. En daarna verder met shoppen.
Foto van ons drietjes in het restaurant:

Mijn scrapaankopen:

Rond 16.00 uur doorgereden naar Egmond aan Zee. Op naar het vakantiepark je kon niet me de auto bij het huisje komen alles moest je per karretje naar het huisje brengen. We hadden alle 3 een karretje nodig om onze spullen in te doen zoveel scrapspullen hadden we mee. We hebben de grootste lol gehad en de slappe lach omdat er spullen van het karretje gleden die wilde we weer oppakken liet een van ons zijn karretje los midden op een helling een keer raden ja die rolde dus weer een stukje naar beneden. We lagen echt in een deuk.

Onze scrapspullen en de vol geladen karretjes:Eenmaal in het huisje alles uitgeladen karretjes terug gebracht. Boodschappen gaan halen voor 3 dagen eten en drinken. Eenmaal weer terug in het huisje bed opmaken scrapspullen uitpakken.
Eerst eten gemaakt en gegeten spullen opgeruimd en heerlijk gaan scrappen. We waren zo lekker bezig dat het 2 uur was toen we op bed gingen.
Druk aan het scrappen:


2 opmerkingen:

Floortje zei

Dat ziet er allemaal al gezellig uit Wendy! Ik ga op naar jullie dag 2...

Cora Hoekstra zei

ziet er allemaal erg goed uit, ook lekker weer gehad.
Leuk idee om dit zo met elkaar te doen.